Wie zijn wij?

Achtergrond FeelGoodWinkel.

Over een tijd van jaren, hebben we vele duizenden mensen geholpen met realiseren van hun gezondheidsdoelen in onze fitnessclubs. Met meer energie, een fit lichaam en een goed gevoel.
Dit deden en doen we met een team van specialisten van fitness-instructeurs, fysiotherapeuten, dietisten, cesartherapeuten en sportacedemicy.

De juiste dingen doen, met de juiste materialen?

Een gezonde leefstijl begint met gezond gedrag. Regelmatig bewegen. Verstandig eten. Genieten.
Vaak wil men zelfstandig kunnen trainen op een effectieve en verstandige manier, gewoon thuis, buiten of in de fitnessclub.

Thuis en buiten sporten is fantastisch. Maar hoe komt u aan de juiste trainingmaterialen? Een goede aanvulling op uw voeding, zoals extra vitaminen en voedingssupplementen zijn echt een aanrader.
Maar hoe ziet u het verschil tussen ‘goede’ en ‘slechte’ producten?

De reguliere winkels en supermarkten verkopen veel voedingssupplementen. Maar de werkzame stoffen in deze producten zijn minimaal. En dacht u van die tv-commercials voor trainingsapparaten die u de meest ongelofelijke trainingsresultaten beloven, in een handomdraai…

Als professionals in de gezondheid sector weten we welke trainingsmaterialen en voedingssupplementen zijn gebaseerd op bewezen werkzaamheid. Maar deze producten worden alleen verkocht aan de vakgroep, zoals(fysio)therapeuten, diëtisten en health clubs. Ons idee is om deze situatie te veranderen.

Bij FeelGoodWinkel.nl koopt u dezelfde producten als die worden gebruikt door deze profesionals.

Stop met al die niet-werkzame producten uit de reguliere winkels en tv-reklames, die goed zijn voor uw geweten maar niets doen voor uw gezondheid. Start met een gezonde leefstijl door het gebruik van de juiste producten

De feiten op een rij:

  • FeelGoodWinkel.nl is ontstaan vanuit de fitnessclubs Sporteon & SenSe (fitnessclubs sinds 1982). Locaties: Beneden-Leeuwen, Tiel en Nijmegen.
  • Alle producten in deze winkel, zijn geselecteerd op basis van onze kennis en ervaring op het gebied van fitness en gezondheid.
  • De aangeboden merken en producten, worden gebruikt door deskundigen zoals artsen, diëtisten en fysiotherapeuten.
  • U kiest voor producten waarvan de werkzaamheid en kwaliteit hoogwaardiger zijn dan de producten die u aantreft in de reguliere winkels.
  • U weet bij wie u koopt. Een prettig idee.
  • Websites van onze fitnessclubs: Sporteon.nl en SenseForWomen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis wereldwijd verzenden

Alle bestellingen boven € 35

Eenvoudig binnen 30 dagen retourneren

14 dagen Niet goed, Geld terug garantie

Kwaliteit producten

Internationale kwaliteit producten

100% Veilig afrekenen

PayPal / MasterCard / Visa