FeelGood winkel.nl doet haar uiterste best om alle producten en informatie actueel te houden. Alle informatie op deze website is bedoeld als een gids. Raadpleeg uw arts in geval u chronische medicatie gebruikt of met een overgevoeligheid voor voedingssupplementen heeft. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, kunnen sommige supplementen niet geschikt blijken. Neem in geval van twijfel altijd contact op meteen huisarts voor nader advies.

Zitwig nodig? Informatie en zitwig producten

Home/Zitwigkussen/Zitwig nodig? Informatie en zitwig producten
  • Wigkussen zitwig

Zitwig nodig? Informatie en zitwig producten

Wat is een zitwig?

Lang stilzitten is niet aangenaam, meer nog, het is tegennatuurlijk en veroorzaakt op termijn heel wat klachten. Als er geen budget is om een nieuwe ergonomische kantoorstoel te kopen, dan kan een zitwig een oplossing bieden. De zitwig helpt om op een gewone stoel een open heuphoek aan te nemen. Om het afglijden te beletten, is ze best voorzien van een anti-sliplaag. Interessant zijn de zitwiggen gevuld met lucht of gel die uitnodigen tot bewegend zitten.

Waarvoor heb ik een zitwig nodig?

Als je een zitwig gebruikt, neemt de zithoogte toe. Het kan dan ook nodig zijn om de zit- of werkhoogte aan te passen. Zitwiggen zijn zeer geschikt voor op het werk, auto, op school, orkest, keukenstoel of thuis op de bank. Je kunt de zitwig makkelijk overal mee naar toe nemen.

zitwig

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten