FeelGood winkel.nl doet haar uiterste best om alle producten en informatie actueel te houden. Alle informatie op deze website is bedoeld als een gids. Raadpleeg uw arts in geval u chronische medicatie gebruikt of met een overgevoeligheid voor voedingssupplementen heeft. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, kunnen sommige supplementen niet geschikt blijken. Neem in geval van twijfel altijd contact op meteen huisarts voor nader advies.

Visolie, het nummer 1 supplement bij afvallen.

Home/Afvallen, Visolie/Visolie, het nummer 1 supplement bij afvallen.

Visolie, het nummer 1 supplement bij afvallen.

In een vorige blogpost schreef ik over welke supplementen je kunnen helpen met een gezonder lichaam te krijgen en welke helpen met afvallen supplementen. Vooral op Facebook kreeg ik enkele reacties om wat meer informatie, en zodoende wil ik nu supplement nummer 1 bespreken, namelijk visolie.

Visolie is het allerbelangrijkste supplement dat je kunt nemen wanneer je wilt afvallen, gezonder wilt leven, meer energie wilt hebben en een rustigere huid wilt krijgen.

Toen iemand eind maart terug kwam uit zijn studietrip naar de VS was zijn vetpercentage flink gestegen ten opzichte van voor zijn vertrek en was hij vaak moe. Op zich wel te verklaren, want in de VS heeft hij niet zo gezond geleefd als thuis en regelmatig ‘troep’ gegeten zoals hamburgers, ijs en chocolade.

Hij had bewust geen visolie meegenomen uit angst voor in beslag name van de capsules door de douane :-).

Visolie heeft hem geholpen na 2 weken van ongezonde levensstijl zijn vetverbranding weer op peil te krijgen, zijn huid rustiger te krijgen en  betere energielevels te houden, ook wanneer hij tot ‘s avonds laat met personal training bezig was.

Kortom, de combinatie van visolie en trainen hielp enorm. Als is het maar voor de gemoedsrust. zoals met veel producten is ook visolie geen wondermiddel. Je zult er zelf altijd iets voor moeten doen!

afvallen supplementenHieronder 10 redenen om nu te beginnen met het gebruik:

 1. Verhoogt de vetverbranding
  Visolie heeft o.a een positief effect op de activiteit van L-carnitine waardoor de vetverbranding positief gestimuleerd wordt
 2. Vermindert de vetopslag
  DHA en EPA, de omega-3 componenten in visolie zorgen ervoor dat de celwand gezond blijft. De celwand blijft flexibel en behoudt een groot aantal insuline receptoren. Dit resulteert in minder vetopslag.
 3. Voorkomt overgewicht
  Het supplementeren van visolie op jonge leeftijd voorkomt de vorming van een te groot aantal vetcellen. Kinderen met meer vetcellen hebben een grotere kans op overgewicht op latere leeftijd.
 4. Directe energie
  De omega-3 vetzuren in visolie worden sneller door het lichaam verbrand dan andere vetzuren en geven direct energie.
 5. Visolie heeft een positief effect op vele aandoeningen
  Reumatoïde artritis, psoriasis, obesitas, astma, kanker, longaandoeningen, hooikoorts, ziekte van Crohn, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, menstruatieklachten, postnatale depressie, cystic fibrosis, paradontose, claudicatio, ADHD, dyslexie etc.
 6. Ontstekingsremmend
  Visolie vermindert de ontstekingsreactie na een blessure of training
 7. Pijndempend
  Visolie vermindert de pijn a.g.v. de verminderde ontstekingsactiviteit
 8. Verlaagt de kans op hart- en vaatziekten en normaliseert een te hoge bloeddruk
  Visolie verlaagt het VLDL (het slechte cholesterol), verhoogt het HDL (het goede cholesterol) en verlaagt het triglyceridegehalte in het bloed (direct gerelateerd aan hart- en vaatziekten). Bovendien vermindert visolie vasculaire ontsteking, maakt het bloed dunner en remt de vaatvernauwer thromboxane.
 9. Verbetert de concentratie
  EPA, één van de omega-3 componenten in visolie reguleert de doorbloeding van de hersenen waardoor het concentratievermogen toeneemt. DHA is belangrijk voor cognitieve functies en het geheugen.
 10. Verhoogt de serotonine levels (het gelukshormoon)
  Hierdoor heeft visolie een positief effect op o.a. depressies, angsten, paniekaanvallen, stemmingswisselingen en eetbuien.

Gevonden op internet over visolie als supplement met afvallen

Artisjok-extract & afvallen: afslanksucces of toch niet …

Artisjokken zouden het ideale hulpmiddel vormen voor diegenen die willen afvallen. Supplementen zoals Artisjok Slimming Shots en Alcachofa de Laon zouden er namelijk voor zorgen dat je eetlust afneemt, waardoor je …
Afvallen Supplementen – Welke moet ik op letten?

Het is moeilijk om een top tien set van gewichtsverlies agenten te identificeren die er zijn, Sommige van deze pillen werken voor sommige mensen, terwijl…
Uiteinden aan Afvallen: Supplementen Voor Maagzuur Een …

Heraclitus, de Griekse filosoof, zei “je kan niet twee maal in dezelfde rivier stappen”. Wat hij hier mee bedoelde was dat een rivier er elke dag hetzelfde uitziet maar dat de rivier elke dag anders is omdat er een oneindige …
Perfectbody coupon code | korting overzicht – Actiecode.nl

PerfectBody heeft iedere week nieuwe aanbiedingen. PerfectBody zorgt ervoor dat jij makkelijk een gezond lichaam krijgt. Hulpmiddelen voor sporters en ondersteuning bij afvallen: supplementen die jij nodig hebt voor een gewenst resultaat.
Makkelijk Afvallen – Sommige Effectieve tips voor u

Afvallen het Right Way · Afvallen Supplementen – Welke moet ik op letten? 5 Morning Banana Diet Tips – Dit is leuk en zal je echt helpen afvallen · Als je niet kan afvallen, neem een goede blik op wat je eet · 5 Tips om ongewenst gewicht te …
Gezond afvallen – iArtikel

Related Posts. Lekker slapen op een traagschuim matras? Snel een MRI rug onderzoek · Buikgriep, vervelend, maar ongevaarlijk. Tags:afslankenafslankpillenafvallenenergiegezondgezond afvallensupplementenvoeding afvallen supplementen…

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten